Webinar

Tijd tekort?
Van kramp naar rust


Maandag 10 juni | 20-21.15 uur

Wie kent het niet: geen tijd hebben. Een overvolle agenda. Je overweldigd voelen door die eeuwige todo-lijst. Spijt hebben dat er andere dingen blijven liggen.

Schaarstedenken - tekort aan tijd - kruipt zonder dat je het weet onder je huid, en kan een schaduw werpen over je kwaliteit van leven en werken. Of je communicatie met anderen, collega's, vrienden, familie, gaat eronder lijden.

Toch is tijd een flexibel en subjectief begrip. Jouw eigen beleving van tijd maakt dat de tijd de ene keer voorbijvliegt, en de andere keer wel lijkt stil te staan.

In dit webinar leer je aan de hand van enkele geleide meditaties, reflectie en gesprek hoe je iets kan doen aan dat gevoel van 'tekort'.
Je zal jouw tijd ook ànders beleven. Niet vanuit de kramp en het 'tekort', wèl vanuit rust door een shift in je bewustzijn.

Vanuit deze andere beleving ga je heel anders kijken naar jouw agenda, acties en plannen. Vanuit anders kijken volgt vanzelf een andere aanpak.

De webinars hebben geen theorie, psychologie of modellen. De oplossing en de kracht zit in de eenvoud.

De geleide meditaties creëren verschuivingen in je bewustzijn. Ze zijn heel praktisch ingestoken en nodigen je uit om met je eigen vragen aan de slag te gaan.

Meditatie-ervaring is niet nodig! Nieuwsgierigheid en een open mind is alles wat je nodig hebt.

Praktisch:

Maandag 10 juni van 20 tot 21.15 uur
Online via Zoom
Prijs: 40 euro (incl btw)

De meditaties komen uit de cursussen van Sanaya Roman en Orin, co-founders van de Lightbodymeditatie.


Inclusief:

  • De video-opname van het webinar
  • De audio-opnames van de meditaties om op je device te downloaden

Meditatie-facilitator
Ik leer je hoe eenvoudig mediteren is en reik je tools aan om je uitdagingen zelf aan te pakken.

Mijn webinars en cursussen reiken jou de tools aan naar jouw eigen essentie en diepste natuur. Die kan je eenvoudig voelen als je 'beyond' je linker hersenhelft gaat.

Ik ben sinds 1998 professioneel opgeleid in diverse meditatietradities. Bewustzijnsmeditatie (Lightbody) staat het dichtst bij mij. Omdat het recht naar de essentie gaat, 'beyond' gedachten en conditioneringen. Dan gaat evolueren heel snel!
Ik school me voortdurend bij in het Lightbody instituut in Brugge en Lumin Essence in de US.

Over Greet

Marktonderzoek

Al drie decennia lang ben ik gepassioneerd marktonderzoeker. Ik werk zelfstandig, en mijn meditatiewerk is nog dagelijks mijn kompas voor mijn ondernemerschap.

Gedreven door nieuwsgierigheid, diepgang, en bovenal een fascinatie voor de irrationele aspecten van menselijk gedrag.

De verwondering als ik mensen interview over een breed scala van onderwerpen. En erna de puzzel leggen en klanten verder helpen met inzichten over hun dienstverlening, productaanbod of innovatie-ideeën.

Natuur en camperleven
De natuur inspireert en heelt. Ik hou erg veel van wandelen, liefst in bergen en bossen.

De natuur reflecteert jouw eigen diepe natuur. De schoonheid die er al altijd was, en ook deeltjes van jezelf die wat bedolven waren onder de rompslomp van het leven.

Reizen met de camper leert me alles over het leven: flexibel omgaan met doelen, anderen ontmoeten, het goed hebben met mezelf, rustig blijven als het anders loopt dan verwacht. Met andere woorden, omgaan met de realiteit die elke dag anders is.

Cultuur
Ik hou van lezen, fictie en non-fictie. Ondermeer geboeid door neuroscience, en met name de invloed van mediteren op onze hersenen. Die zijn heel flexibel!

Af en toe ga ik naar een expositie van moderne kunst. Me laten verwonderen door dingen die we niet kunnen verwoorden maar wel voelen en vaak herkennen bij elkaar. Voorlinden is één van mijn favoriete musea.
Ik ben ook trots op het vernieuwde Museum van Schone Kunsten in mijn geboortestad Antwerpen.

Gezondheid
Tot slot, ik investeer veel in mijn fysieke en mentale gezondheid. Lichaam en geest zijn immers je voertuig voor een fijn leven.
Ziekte leerde me goed voor mezelf te zorgen. Het gaf me ook een extra duwtje om mijn levensdoel verder vorm te geven.