In deze video (20 minuten) maak je kennis met bewustzijnsmeditatie.

Na een korte introductie ga je actief aan de slag met een oefening over 'ervaren', wat een belangrijke basis is van bewustzijnsmeditatie. De oefening toont het verschil tussen ervaren en emoties hebben.

Vervolgens kan je een meditatie meedoen over het lichter maken van storende gedachten. Zo merk je hoe praktisch toepasbaar bewustzijnsmeditatie is.

Veel plezier!

De wereld van vandaag is zeer mentaal en intellectueel geworden. In mijn eigen werkwereld van zakelijke dienstverleners zie ik dat mensen hierdoor soms vastlopen, zichzelf beperken, of vervreemden van hun authenticiteit en potentieel.

We zijn zoveel meer dan enkel ons intellect!

Het mediteren dat ik al 25 jaar beoefen is gebaseerd op het werk van wijlen Sanaya Roman en Duane Packer, founders van de 'Lightbody Awakening'. 

Het brengt me dichter bij datgene wat er àchter het dagelijks denken schuilt. Dat geeft inspiratie en vervulling in werk en privéleven.

Ik wil jou graag leren hoe je met behulp van bewustzijnsmeditatie dichter bij je essentie en onontgonnen potentieel komt . In alle eenvoud, zonder theorie of rituelen. Recht naar de bron! 

Stuur me de video