Waarom een workshop ‘Levensdoel manifesteren’?

Je hebt een speciaal doel, een reden waarvoor je hier rondloopt, iets wat je hier komt doen, wat jouw bijdrage aan de mensheid inhoudt.

We leven in een tijd waar alles voorhanden is: welvaart, informatie, middelen, talenten, leermogelijkheden, tijd…

Juist door al die overvloed en dat gemak is het soms moeilijk kiezen. Wat doe ik hier eigenlijk? En hoe kan ik al mijn potentieel, gaven, talenten en middelen nu het best inzetten? Hoe kan ik nuttig zijn voor anderen, en er tegelijk ook vreugde aan beleven? Het kan verwarrend zijn.

Soms kan je jezelf dan stuk lopen in tomeloze inzet en enthousiasme. Anderen bevriezen juist door al die mogelijkheden. Geen van beide zijn goed voor je energie.

Eigenlijk is het heel simpel: als je diep vanbinnen voelt wat jouw essentie is, dan ga je het vanzelf en moeiteloos manifesteren.

Wat leer je?

De geleide meditaties in deze cursus ondersteunen je in dit mooie proces van je eigenheid manifesteren.

In deze workshop kom je via een diepe ervaring van je essentie en je hogere zelf bij een andere beleving van je kwaliteiten.

  • Je leert hoe je magnetisch wordt voor kansen en oplossingen.

  • Je ontdekt hoe ‘resonantie’ werkt en hoe je dat kan inzetten om te verbinden met mensen of middelen

  • Je krijgt inzichten over je doelen, de gepaste vormen, of je publiek

  • Je ontdekt misschien ook wat je blokkeert om jouw eigen ding in de wereld neer te zetten. Dit kunnen bijvoorbeeld overtuigingen zijn, of iets wat vanbinnen niet lekker zit.

  • Je voelt hoe je weer de goede energie te pakken krijgt.

Het is nooit te laat om iets nieuws te beginnen, klein of groot. Het is ook nooit te vroeg om je werk, project of zaak bij te sturen. Steeds navigeren op de stroom van de ontwikkelingen.


Praktisch

Wanneer: Zaterdag 9 november 2019 van 10.00 tot 17.00 uur

Waar: Antwerpen, Edegem, in het Bolwerk (= coworkspace in Fort 5 in Edegem park)

Prijs: 90 euro (incl BTW voor particulieren, excl btw voor zelfstandigen)
Inbegrepen: workshop, koffie/thee/water en versnapering. Breng zelf je lunch mee, in de keuken is een magnetron beschikbaar

Inschrijven: stuur een mail aan Greet met je gegevens (naam, adres, particulier of zelfstandig incl btw-nummer. Ik mail je dan de nodige informatie voor de betaling.