Live workshop: Je ware identiteit .

In de zakelijke wereld is er meer en meer verlangen naar authenticiteit. Laten zien wie we ècht zijn. Streven naar menselijke, integere relaties, ieder vanuit zijn persoonlijke authenticiteit, zijn eigen essentie. Zodat zaken doen niet alleen leuk en hartverwarmend is, maar ook succesvol.

Maar wat is dat eigenlijk, authentiek zijn? 'Jezelf' zijn?

Het is alvast niet authentiek ‘doen’. Niet ‘de beste versie van jezelf zijn’. Vaak gaan mensen dan erg hun best doen om zich anders te gedragen, of om iemand te worden.

De grote clou is dat je eigenlijk niet iemand moet worden.

De weg is eerder om je te ontdoen van wat je nièt bent. Overtollige gedachten, repeterende emoties, ingesleten conditioneringen, aangeleerde gedragingen,… Beelden over wie je bent, ingegeven door eigen herinneringen, of door wat anderen van jou denken of vinden.

'Beyond' al deze dingen zit iets heel moois.

Het goede nieuws is dat je daarvoor geen persoonlijkheidsdiagnose of psychologische analyses moet inschakelen. Via eenvoudige begeleide meditaties kom je er vanzelf bij.

In deze workshop deel ik met jou hoe het werkt om terug bij je authentieke identiteit te komen. Je zal zelf voelen wat dit voor jou betekent.

Gedurende deze dag leer je:

- Hoe je met behulp van eenvoudige geleide meditatie bij je diepe essentie, je natuur, je authenticiteit komt
- Hoe die diepe ervaring van jouw natuur automatisch innerlijke vrede en rust creëert.
- Hoe deze innerlijke rust vanzelf creativiteit en nieuwe plannen stimuleert
- Hoe je valkuilen bij het mediteren kan opvangen of voorkomen.

Een workshopdag bestaat uit afwisselend gesprek, begeleide meditaties en persoonlijke reflectie om de ervaringen voor jezelf te integreren.

De dag is voor iedereen die dat verlangen naar authenticiteit voelt.

Meditatie-ervaring is niet nodig. We houden het heel eenvoudig, zonder kussentjes of rituelen. We zitten gewoon op een stoel.

Na afloop ontvang je de in het Nederlands vertaalde audio-set “Je ware identiteit” (12 meditaties van circa 30 minuten, te downloaden als mp3’s). Als je regelmatig mediteert met deze thuisworkshop, komt de nieuwe ervaring van 'je ware jij' vanzelf in je bewustzijn.


Datum:

Locatie: omgeving Antwerpen, de exacte locatie volgt nog.

Prijs: 450 euro.
Dit is inclusief BTW, zaalhuur, catering met gezonde lunch en 12 meditaties voor thuisstudie op mp3


Wil je eerst even proeven van Bewustzijnsmeditatie?

Het webinar "Schrijven vanuit je bewustzijn" vormt een inleiding op deze workshop.

Ik blijf graag op de hoogte via de nieuwsbrief.