Ik beoefen Light Body meditatie sinds 1998.

Ik mediteer bijna elke dag, en dat kan op elk mogelijk moment. De ene keer wat uitgebreider, de andere keer wat korter, of zelfs even in de auto als ik te vroeg ben voor een afspraak.

Gewoon even verbinden met dat ‘niets’. Uit de mallemolen van gedachten en emoties stappen en bijtanken in dat hogere bewustzijn. Het geeft rust en vaak nieuwe perspectieven op alles wat er in en rondom mij gebeurt. Of het relativeert als ik me wat te druk maak in iets. Of het verzacht en heelt als er iets zit te wroeten of te knagen. Ogen open en weer helemaal fris en nieuw.

Het is mijn overtuiging dat ieder mens ernaar verlangt om gelukkig te zijn, en ook om het allermooiste van zichzelf met de wereld te delen.

Ik ben als leraar getraind in verschillende meditatietradities (Light Body, Mindfulness, Vipassana) en in het deel van de hersenwetenschap dat de effecten van meditatie bestudeert (Rick Hanson, positieve neuroplasticiteit). Ik ben verder gecertificeerd trainer in Gestaltcounseling en in The Work van Byron Katie.

Ik werk in de bedrijfswereld als marktonderzoeker.

Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn LinkedIn profiel